DeBat a Bat

Tornem amb el primer "Debat a Bat" d'aquest curs, tornen les xarrades, tornen els debats, les opinions, les estratègies, les conclusions... pero aquesta vegada tornem de forma diferent! Projectarem el documental "Tximeletak, etengabeko metamorfosia" sobre la història del moviment juvenil a Euskal Herria i després com sempre tindrem un petit debat on tractarem perquè cal construir moviment juvenil? i com sempre, al finalitzar gaudirem de bona música, pintxos i begudes a 1 euro.

Ens veiem el divendres 14 de novembre a les 19.00 al Casal popular Tio Cuc.

 Salut i lluita!


--------------------------------------------------
Des de l'assemblea d'Arran l'Alacantí us convidem a totes a participar del tercer “Debat a Bat” que tindrà lloc el pròxim divendres dia 21 de març a les 19.00h. Al proper debat  tractarem d'enfocar la precarietat laboral a la que ens condemna l'estat capitalista a totes les joves treballadores, ja que com a col·lectiu ens afecta especialment aquesta situació. Des de les pràctiques no remunerades, fins els contractes temporals o el 55% d'atur del jovent a l'Estat Espanyol, són clares manifestacions de la precarietat que estem patint al mercat laboral.

Ací podreu descarregar l'enllaç del tercer capítol sobre precarietat laboral, del llibret de formació
"Ara i aquí" que s'ha editat amb les conclusions que es van extreure dels debats que es van dur a terme a la passada Conferència Nacional i d'on partirem com a base per al debat.

Com sempre, al finalitzar gaudirem de bona música, pintxos i begudes a 1 euro.

Salut i lluita!

---------------------------------------------------------
Des de l'assemblea d'Arran l'Alacantí us convidem a totes a participar del segon “Debat a Bat” que tindrà lloc el pròxim divendres dia 31 de gener a les 19.00h. Aquesta vegada parlarem sobre drogodependències, per tractar d'analitzar, entre altres qüestions, quina és la vinculació d'aquestes amb el model d'oci capitalista i patriarcal que se'ns ofereix com a joves, com ens afecten com a instruments desmobilitzadors i alienadors emprats pel capitalisme, com condicionen les nostres relacions amb la resta de persones, si existeixen diferències entre la varietat de tipus de drogues i quines alternatives proposem. 

Per si esteu interessades en llegir sobre aquesta temàtica abans d'encarar el debat, us proposem com a formació prèvia 2 documents: “Les festes, una forma lícita de subvenció?”, i “La drogodependencia, un obstáculo real para la autodeterminación de los pueblos”

Com sempre, al finalitzar gaudirem de bona música, pintxos i begudes a 1 euro.

Us esperem!


---------------------------------------------------------
Debats, perspectives, xerrades, opinions, conclusions, estratègies, alternatives col·lectives, organització... Us presentem “Debat a Bat”, un espai organitzat per “Arran l'Alacantí” dedicat als debats oberts sobre problemàtiques ben diferents però amb una arrel comuna: el capitalisme. Debat a Bat apareix com a un espai de contra-poder per “Destapar la cara del capitalisme”, per fer front al seu discurs hegemònic, per dotar-nos d'un pensament crític. Perquè com deia Gramsci: “La indiferència és el pes mort de la història” i nosaltres la volem combatre!

La fórmula dels debats serà la següent: cada mes anunciarem en aquesta pàgina i per les xarxes socials una temàtica concreta per al debat i penjarem un document en forma de pdf o vídeo per a llegir/visualitzar prèviament a la sessió. Els debats es realitzaran un cada mes, generalment els dijous, i tindran lloc al Casal Popular Tio Cuc (Carrer Sant Leandre nº 6, Alacant).Per a aquesta primera sessió us proposem que vingueu a debatre sobre Educació el pròxim dijous 7 de novembre a les 20.00h, i per això us adjuntem el text d'Ernesto Che Guevara “Reforma universitària i revolució” i el vídeo del debat posterior sobre el mateix text a “Escuela de Cuadros”.

US ESPEREM!

“Els filòsofs s'han dedicat a interpretar el món, el que es tracta és de transformar-lo” Karl Marx