dimarts, 8 de gener del 2013

Concentració en Alacant per a exigir la llibertat d'Alfon



El passat divendres 28 de desembre, al voltant de 200 persones es van concentrar a la Plaça de la Muntanyeta per a exigir la llibertat d'Alfon, detingut quan participava en els piquets informatius de la passada vaga general del 14-N.
Alfon es actualment l'únic detingut en tota Europa que des de el 14 de novembre es troba tancat a la presó a causa d'un nou muntatge policial. Encara que les diferents versions policials es contradiuen, Alfon estava acusat de tinença de explosius (que mai han trobat), i seguidament de "alarma social" com a excusa per a poder tancar-lo en presó. Una volta tancat, Alfon va ser objecte de l'aplicació del regim FIES, que consisteix en l'aïllament total de la persona detinguda sense possibilitat de rebre cap visita ni de tindre cap tipus de contacte.
Una volta més, el capitalisme posa en joc tota la seva maquinaria repressiva contra la classe treballadora quan lluitem pels nostres drets. Però contra els seus muntatges, la solidaritat de classe mai no s'atura mentre quede un company detingut.
Es per això que Arran esta afegida a la Plataforma per la llibertat d'Alfon i es per això també que des de l'esquerra independentista d'Alacant vam decidir recolzar la convocatòria de la concentració.

Contra la repressió de l'estat capitalista, solidaritat de classe!
La lluita es l'únic camí!